West Ham beëindigt Fulhams ongeslagen reeks

West Ham United ontdeed zich eenvoudig van Fulham, dat op Upton Park met 3-1 klop kreeg. Het was de eerste nederlaag voor The Cottagers na een reeks van negen ongeslagen duels.

West Ham profiteerde tweemaal van een defensieve blunder van Fulham. Eerst strafte Marco De Michele een misverstand tussen verdediger John Pantsil en doelman Mark Schwarzer af voor de 1-0. De Italiaan pikte de bal op en schoot hem binnen, terwijl zijn tegenstanders toekeken.

Paul Konchesky maakte na twintig minuten prachtige gelijkmaker met een uithaal vanaf dertig meter, maar hij ging in de tweede helft in fout door Carlton Cole te laten glippen én onderuit te halen in de zestien. Mark Noble (foto boven) benutte de penalty: 2-1. Uiteindelijk besliste Cole vlak voor tijd het duel via een fraaie uitbraak.

West Ham is achtste met 29 punten uit 22 duels, Fulham is tiende met 26 punten uit twintig wedstrijden.