Wereldgoal Demichelis, Podolski op dreef in Milaan

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wereldgoal Demichelis, Podolski op dreef in Milaan

Martín Demichelis is niet alleen een spijkerharde verdediger, maar heeft ook een aardige techniek. Dat blijkt wel uit deze fraaie goal tijdens de training bij Manchester City.

• Ook Lukas Podolski was lekker op dreef tijdens de training. De kersverse aanvaller van Internazionale oogt gretig en toonde tijdens de afsluitende partij zijn handelsmerk: een heerlijke droge uithaal.

'Als mijn teamgenoten het shirt van Steven Gerrard vragen na de wedstrijd, dan hebben ze een probleem met mij.'
• Op de foto boven zie je hem, Adebayo Akinfenwa. Of zoals ze hem in Engeland noemen: The Beast. De spits van AFC Wimbledon neemt het maandagavond op tegen Liverpool en waarschuwt zijn ploeggenoten vast. Niet omdat hij vindt dat zijn makkers professioneel moeten blijven, maar omdat Akinfenwa een enorme Liverpool-fan is en het tricot van zijn grote held zélf wil bemachtigen. Zijn teamgenoten zullen wel luisteren naar de ruim honderd kilo wegende spits die 180 kilo kan bankdrukken. (Engelse media)

Didier Drogba kreeg zondag in het FA Cup-duel met Watford geen strafschop, hoewel hij toch flink aan zijn shirt werd getrokken. Op Instagram reageerde de Chelsea-spits met een knipoog.

'Natuurlijk ga je dan een beetje dromen. We waren ze echt aan het frustreren. Maar wij werden moe en zij konden nog twee wissels als David Silva en Samir Nasri inbrengen...'
• Verdediger Glenn Loovens was met Sheffield Wednesday uit het Championship (tweede niveau) dicht bij een bekerstunt bij landskampioen Manchester City. Loovens en consorten leidden met 0-1, kregen na 65 minuten de 1-1 tegen, en moesten in de slotminuut de 2-1 slikken. In Engelse media gaf de ex-Feyenoorder toe wel even aan een sensatie gedacht te hebben, maar het kwaliteitsverschil bleek de doorslag te geven. 'Maar daarom zijn zij ook kampioen van Engeland', berustte Loovens. (Engelse tv)

• Een van de assistent-trainers van Club Brugge kan wat hoofdcoach Michel Preud'homme betreft de boom in. Niet dat de ex-trainer van onder meer FC Twente klaar is met rechterhand Mario Ballegeer, integendeel. De Belg moet namelijk elke training en wedstrijd filmen, maar tijdens het trainingskamp in Spanje ontbraken tribunes. En dus moest hij het vanuit een boom doen.

'Het ziet er naar uit dat ik weer honderd procent fit ben. Daarnaast verwachten mijn vriendin en ik in februari ons eerste kindje. Ik kan niet klagen, het leven lacht me toe. 2014 is een moeilijk jaar geweest, hopelijk wordt 2015 perfect.'
• De Noor Markus Henriksen kan op het traingskamp van AZ weer aan alles meedoen en is daar dolblij mee. Hij stond lang buitenspel met een knieblessure. Maar niet alleen het feit dat hij weer inzetbaar is doet hem deugd. (AZ.nl)

Sir Alex Ferguson bezocht het bekerduel van 'zijn' Manchester United met Yeovil Town. Op zich niet bijzonder, dat doet hij wel vaker. Dat hij per helikopter afreisde is al wat opvallender.

'Mboyo verzwikte enkele dagen geleden zijn voet tijdens het sneeuwruimen.'
• De kans dat Ilombe Mboyo deze week tijdens het trainingskamp van RC Genk in actie kan komen, is erg klein: hij is geblesseerd. Op zich niet schokkend of noemenswaardig, maar de manier waarop hij de kwetsuur opliep is wel heel vreemd...

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.