Werder Bremen volgt de verrichtingen van Vlaar

Ron Vlaar staat in de belangstelling van Werder Bremen. Scouts van de Duitse topclub bezoeken regelmatig De Kuip om de verrichtingen van de verdediger in kaart te brengen. Arnold Oosterveer, zaakwaarnemer van Vlaar, weet officieel niets van interesse van Werder Bremen. 'Omdat die club zich niet heeft gemeld bij Feyenoord, maar ik snap wel dat Ron bij clubs op een lijstje staat.'

Werder Bremen volgt de verrichtingen van Vlaar

Vlaar is bezig aan een uitstekend seizoen, nadat hij twee jaar buitenspel stond met kruisbandblessures. Naar verluidt staat Feyenoord niet onwelwillend tegenover een vertrek van de verdediger. De Rotterdammers kampen met een schuld van zo’n 36 miljoen euro en kunnen inkomsten uit transfers goed gebruiken.

Werder laat via manager en voormalig Duits international Klaus Allofs weten ook in Nederland te scouten. De Duitsers zouden in Vlaar de opvolger zien van Per Mertesacker die aangeeft zijn carrière in een andere competitie te willen vervolgen. Allofs wil de belangstelling voor Vlaar bevestigen noch ontkennen. 'Wij volgen heel veel spelers, ook verdedigers en óók in Nederland', zegt hij tegen Voetbal International.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen