Werder Bremen buigt laat voor Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen ontsnapte dankzij een late treffer aan een volgende teleurstelling. FC Augsburg wacht nog steeds op zijn eerste overwinning in de Bundesliga.

Bayer Leverkusen-Werder Bremen 1-0Bayer Leverkusen, met de net aangetrokken Bernd Leno onder de lat, ontsnapte aan een tweede nederlaag. Trainer Robin Dutt, die onder vuur ligt, bleek een goede hand van wisselen te hebben. Simon Rolfes, die in het veld kwam voor Michael Ballack, tekende enkele minuten na zijn entree voor de assist voor de enige treffer van de wedstrijd. Michal Kadlec voorkwam met zijn winnende goal in de 85ste minuut een crisis bij de nummer twee van afgelopen seizoen.

1. FC Kaiserslautern-FC Augsburg 1-1Sascha Mölders ontpopt zich tot dé doelpuntenmaker bij FC Augsburg. De 26-jarige aanvaller nam na zijn Doppelpack tegen SC Freiburg (2-2) ook tegen 1. FC Kaiserslautern de productie van Augsburg voor zijn rekening. Opnieuw was zijn treffer onvoldoende voor de eerste winst van de debutant op het hoogste niveau. Itay Shechter voorkwam in de tachtigste minuut dat de formatie van trainer Jos Luhukay en de Nederlandse basiskrachten Marcel de Jong, Lorenzo Davids en Paul Verhaegh. Foto: VI Images