Wenger wil na verhuren Djourou en Chamakh toeslaan

Arsène Wenger is er klaar voor om de transfermarkt te bestormen. De manager van Arsenal wil versterkingen zien nu Marouane Chamakh en Johan Djourou zijn verhuurd.

Volgens Wenger zouden vervangers voor Chamakh en Djourou ideaal zijn. 'Laten we er eerst voor zorgen dat we geen spelers meer kwijtraken. Daarna kunnen we kijken of we één of twee spelers naar Arsenal halen. Nu we Chamakh en Djourou kwijt zijn, hebben we weer wat meer ruimte in de kleedkamer', aldus de Fransman.

Wenger kon de overbodige Chamakh verhuren aan West Ham United, terwijl Djourou het seizoen afmaakt bij het Duitse Hannover 96.

ReplayArsenal kwam zondag in actie voor de FA Cup tegen Swansea City en moet genoegen nemen met een gelijkspel (2-2). Arsenal kantelde het duel in de slotfase door twee doelpunten, maar kreeg even later toch nog de gelijkmaker om de oren.

'We hadden deze wedstrijd moeten winnen. In de eerste helft zat het allemaal wat op slot, maar in de tweede helft wisten we het open te gooien. Dan is het frustrerend alsnog de 2-2 tegen te krijgen.' Arsenal wacht nu een replay tegen Swansea City.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.