Wenger vreest voor absentie sterkhouder Sánchez

Reacties

Arsène Wenger maakt zich zorgen om Alexis Sánchez. De Chileen is dit seizoen de absolute uitblinker bij Arsenal, maar moet zondag mogelijk verstek laten gaan. Nieuweling Gabriel Paulista is er waarschijnlijk wél bij.

Wenger vreest voor absentie sterkhouder Sánchez

Tijdens de drukke decembermaand was Sánchez vrijwel altijd van de partij bij The Gunners, hetgeen in Engeland vragen opriep. De verwachting was dat de man van twaalf goals in 21 competitieduels gezien zijn importantie een keer rust zou krijgen, maar Wenger zette hem slechts in één competitiewedstrijd niet in. Daarvoor lijkt hij nu de prijs te moeten betalen.

Komende zondag krijgt Arsenal bezoek van Aston Villa. 'De wedstrijdselectie zal vrijwel hetzelfde zijn als afgelopen zondag', verwijst de Franse manager naar het gewonnen FA Cup-duel bij Brighton & Hove Albion (2-3). In dat duel hoefde Sánchez overigens pas na zeventig minuten op te draven. 'Alleen over Sánchez bestaat onzekerheid, hij kampt met hamstringklachten.' Wenger beslist zaterdag over zijn meespelen.

Wie er wél bij is, is de van Villarreal overgekomen Gabriel Paulista. 'We moeten zien hoe hij er fysiek voor staat, maar het lijkt erop dat hij inzetbaar is', is Wenger positief over de Braziliaanse verdediger. Danny Welbeck, Jack Wilshere, Mikel Arteta en Alex Oxlade-Chamberlain moeten het duel met de ploeg van Ron Vlaar net als Sánchez laten schieten. Vlaar zelf kampt op zijn beurt met een knieblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.