Wenger uitgedaagd, beste wensen vanuit de voetballerij

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wenger uitgedaagd, beste wensen vanuit de voetballerij

• Nederlagen doen pijn bij fans en dat zorgt voor opgekropte frustraties. In de slotfase van het duel met Southampton (2-0 verlies) kreeg Arsenal-manager Arsène Wenger te maken met die gevoelens toen een man voor zijn neus kwam te staan. 'Wat doe je?', leek die te zeggen. Wenger maakte zich er niet al te druk om. 'Het was een jonge jongen, volgens mij een Southampton-fan. Hij was helemaal niet agressief.' De politie heeft de fan inmiddels gearresteerd. Volgens Southampton ging het om een Arsenal-aanhanger. Op zich lijkt ons dat ook wel logisch…

• Ze zullen wel vreemd hebben opgekeken in Heerenveen. Daley Sinkgraven ging de uitdaging aan van baltovenaar Soufiane Touzani om wat panna’s te maken, maar wel incognito. Het leverde onderstaand filmpje op.

• Goede voornemens, champagne, oliebollen én nieuwjaarswensen. Alle ingrediënten voor een goede jaarwisseling. De gelukswensen stroomden binnen via Twitter. VI.nl maakte een selectie.

Mario Balotelli is misschien niet het allerbeste voorbeeld voor jonge kinderen, maar hij is wel een inspiratie voor artistiekelingen....

• Oh ja, ook het zusje van Real Madrid-aanvaller Gareth Bale wenst jullie een gelukkig nieuwjaar.

Novak Djokovic heeft geen racket nodig om iets fraais met een bal te doen. De tennistopper houdt voorafgaand aan het vriendschappelijke duel tussen Real Madrid en AC Milan een balletje hoog met Karim Benzema en Gareth Bale.

• Tot slot wenst ook Oranje-aanvoerder Robin van Persie iedereen een gelukkig nieuwjaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.