Wenger: 'Rode kaart van Ramsey onbegrijpelijk'

Reacties

Arsène Wenger was woedend na afloop van het Champions League-duel op bezoek bij Besiktas (0-0). De manager van Arsenal baalde uiteraard van het gelijkspel in Istanbul, maar sprak na de wedstrijd vooral over het optreden van scheidsrechter Milorad Mazic.

Wenger: 'Rode kaart van Ramsey onbegrijpelijk'

De Servische leidsman toonde Aaron Ramsey in de tachtigste minuut zijn twee gele kaart nadat hij de in Nederland geboren Oguzhan Özyakup naar de grond trok. Hierdoor speelde Arsenal in de slotfase met tien man.

'Zowel de eerste als de tweede gele kaart is onbegrijpelijk. Zeker als je kijkt naar de overtredingen van Besiktas', zegt Wenger. 'Ik kan dit niet serieus nemen. Nu moeten we het in eigen huis afmaken, maar we zullen Aaron wel missen.'

Over het spel van zijn ploeg was de Franse oefenmeester gematigd tevreden. 'Het belangrijkste is dat we niet verloren hebben. We hadden kunnen winnen, maar dat geldt ook voor Besiktas. We weten wat ons te wachten staat. Besiktas heeft een zeer sterk team, maar wij spelen thuis en de opdracht is wel duidelijk', besluit Wenger.

Volgende week woensdag treffen beide ploegen elkaar in Londen. De winnaar van het tweeluik plaatst zich definitief voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Flesje
Overigens krijgt het duel in Turkije mogelijk nog een staartje. Arsenal diende na afloop een klacht in omdat er een flesje naar het hoofd van Wenger gegooid zou zijn. Wenger maakte tijdens de persconferentie zelf melding van het incident.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.