Wenger na fiasco: 'Mentaal geblesseerd'

Reacties

Arsenal ging woensdag keihard onderuit op bezoek bij Bayern München (5-1), maar manager Arsène Wenger wil niet bij de pakken neerzitten.

Wenger na fiasco: 'Mentaal geblesseerd'

Twee weken geleden verraste Arsenal nog door Bayern in Londen met 2-0 te verslaan, maar in München was de ploeg van Wenger kansloos. 'Bayern verdient alle lof, maar wij hebben het hen ook wel gemakkelijk gemaakt', reageerde Wenger. 'Verdedigend was het dramatisch bij ons.'

'Maar we hebben in ieder geval geen blessures opgelopen', vervolgde de Fransman - die al negen spelers in de ziekenboeg heeft - cynisch. 'Al zijn we mentaal wel geblesseerd.' De nederlaag tegen Bayern was de grootste van Arsenal ooit in Europees verband.

Wenger weigert zich neer te leggen bij uitschakeling in de groepsfase, al heeft Arsenal in de laatste twee wedstrijden een wonder nodig. Alleen als het zelf twee keer wint en Olympiakos Piraeus twee keer verliest, wordt de achtste finale van de Champions League nog bereikt.

'We hebben nog steeds een kans om ons te kwalificeren. Het is een kleine kans, maar het is een kans', besloot Wenger. Arsenal moet op de laatste speeldag in Groep F op bezoek bij Olympiakos. Drie keer eerder stond dat affiche op het programma en telkens verloren The Gunners.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.