Wenger laat kwakkelende Arshavin bij beloften spelen

Andrei Arshavin verkeert al tijden in een flinke vormcrisis. In een poging de Russische aanvaller er weer bovenop te krijgen laat Arsenal-manager Arsène Wenger de speler dinsdagavond met de beloftenploeg spelen.

Wenger laat kwakkelende Arshavin bij beloften spelen

De vormdip van de Rus bij The Gunners is zorgwekkend. De speler kwam dit seizoen pas een keer tot scoren en lijkt het bij de supporters van de Londense club een beetje verbruid te hebben. Onlangs werd een invalbeurt van Arshavin met boegeroep ontvangen.

De Rus zelf gaat behoorlijk gebukt onder het uitblijven van goede optredens. Komend weekeinde kruist Arsenal de degens met Tottenham Hotspur en Wenger hoopt dat zijn speler met de beloftenploeg vertrouwen kan tanken.

Overigens is Arshavin niet de enige eerste elftalspeler die dinsdagavond in actie komt met het tweede elftal. Ook Marouane Chamakh en Yossi Benayoun maken hun opwachting.

Overigens is er een uitweg voor Arshavin: pas donderdag sluit de transferwindow in Rusland. Een kapitaalkrachtige club zou hem dus kunnen verlossen van zijn ellende in Londen, maar moet dan wel bereid zijn een vorstelijk salaris op tafel te leggen. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's