Wenger: 'Ik heb mijn woord aan Arsenal gegeven'

Reacties

Hoewel de onderhandelingen tussen Arsenal en manager Arsène Wenger (64) nog niet zijn afgerond, heeft de Fransman aangegeven niet te willen vertrekken. Wenger is al sinds 1996 manager van The Gunners maar zou twijfelen over een contractverlenging.

Wenger: 'Ik heb mijn woord aan Arsenal gegeven'

Wenger bereikte in oktober al overeenstemming over een contractverlenging van twee jaar, maar zette nog steeds zijn handtekening niet. Dat zou komen omdat de Fransman twijfelt over zijn toekomst.

Aan beIN Sport laat Wenger evenwel weten dat hij ook volgend seizoen aan het roer staat bij Arsenal. 'Ik heb mijn woord gegeven aan de club. Ik wil hier blijven.'

Met Arsenal bezet Wenger momenteel de vierde plaats van Engeland. Lang was hij in de race om de titel, maar zijn ploeg moest uiteindelijk toch afhaken. Het is door de terugval nog geenszins zeker dat Arsenal zich zal kwalificeren voor de Champions League. De vierde plek levert een ticket voor de voorronde op, maar Everton staat maar een punt lager.

Wenger is al sinds 1996 manager van Arsenal. Waar hij in Londen ware succesjaren kende, werd de Fransman de laatste jaren bekritiseerd. Al sinds 2005 is Wenger zonder hoofdprijs en dat zou mede door zijn (voormalige) zuinige beleid komen. Op 17 mei kan Wenger een einde aan de prijzendroogte maken door de FA Cup te winnen in de finale tegen Hull City. Die prijs was voorlopig ook de laatste trofee die Wenger omhoog mocht houden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.