Wenger: 'Ik heb genoten van het optreden van Sanogo'

Reacties

Manager Arsène Wenger steekt de loftrompet over aanvaller Yaya Sanago, die tijdens het Champions League-duel met Borussia Dortmund (2-0) de score opende namens Arsenal.

Wenger: 'Ik heb genoten van het optreden van Sanogo'

Door een blessure bij Danny Welbeck en het vergeten in te schrijven van Olivier Giroud, trad Arsenal aan met de weinig populaire Sanogo. Het leidde tot sombere vooruitblikken en zelfs enige spot van Arsenal-supporters, maar de jonge Fransman logenstrafte zijn critici razendsnel. Dat vond ook Wenger.

Pure klasse
'Ik heb vanavond genoten van het optreden van Sanogo. Wat hij deed bij het eerste doelpunt is pure klasse. Helaas raakte hij tien minuten voor tijd geblesseerd.Ook Mikel Arteta moest eraf. Hij heeft een kuitblessure. Ik denk dat we hem voorlopig kwijt zijn', aldus de Fransman, die verder zeer te spreken was over het spel van zijn ploeg. 'We waren defensief erg goed. We willen graag domineren en vergeten dan nog wel eens onze verdedigende taken. Dat hebben we nu uitstekend gedaan.'

Arsenal (tien punten) is door de zege net als Dortmund (twaalf) geplaatst voor de laatste zestien. Op de laatste speeldag, als Arsenal op bezoek gaat bij Galatasaray en Dortmund Anderlecht ontvangt, wordt de strijd om de koppositie beslist.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.