Wenger denkt aan Van Nistelrooy, pikant feestje Adriano

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Wenger denkt aan Van Nistelrooy, pikant feestje Adriano

• Maandag staat de beladen kwartfinale tussen Manchester United en Arsenal in het FA Cup-toernooi op het programma. Arsène Wenger, al jarenlang de manager van Arsenal, gaat terug in de tijd en noemt het voorval in 2003 tussen Martin Keown en Ruud van Nistelrooy het meest memorabele moment tijdens de onderlinge wedstrijden tussen beide rivalen.

• Lionel Messi wordt voorafgaand aan het duel met Rayo Vallecano bijgestaan door een wel heel bijzondere mascotte. Niemand minder dan zoonlief Thiago loopt aan de hand van de sterspeler van Barcelona het veld op.

Adriano behoorde een decennium geleden nog tot de allerbeste voetballers ter wereld, maar de Braziliaanse wereldster van weleer houdt zich tegenwoordig, en welicht toen ook al een beetje, met hele andere zaken bezig. De voormalige spits van AS Roma en Internazionale is gek op een feestje. Adriano huurde dit weekend een hotel af en bestelde voor zijn vrienden liefst achttien prostituees, waardoor het bordeel tijdelijk moest sluiten vanwege een tekort aan personeel. (Extra Online)

Cristiano Ronaldo en Luka Modric kunnen elkaar uitstekend vinden tijdens de training van Real Madrid. De twee balvirtuozen van Real Madrid gaan lekker los tijdens een rondootje.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.