Wenger bindt Giroud maar twijfelt nog over Wilshere

Reacties

In aanloop naar het Champions League-duel van Arsenal met Galatasaray heeft manager Arsène Wenger bevestigd dat Olivier Giroud zijn handtekening gaat zetten onder een nieuw contract. De spits kan woensdagavond hoe dan ook niet meedoen, en dat geldt mogelijk ook voor middenvelder Jack Wilshere.

Wenger bindt Giroud maar twijfelt nog over Wilshere

'Dat is rond, maar we treden pas officieel naar buiten als de handtekeningen gezet zijn', reageerde Wenger op het nieuws dat Giroud zijn contract met twee seizoenen heeft verlengd tot 2018. 'We willen stabiliteit, de kern van het team behouden. Giroud is in dat kader een belangrijke speler voor ons.'

Wanneer de Engelsen het woensdagavond in het Emirates Stadium opnemen tegen het Galatasaray van Wesley Sneijder is Giroud er evenwel niet bij: de 28-jarige Fransman is al sinds augustus uitgeschakeld met een fikse enkelblessure. Middenvelder Jack Wilshere raakte zaterdag in de derby tegen Tottenham Hotspur geblesseerd aan datzelfde gewricht, maar trainde dinsdag wel weer mee.

'Of Jack gaat spelen weet ik nog niet, maar hij zit wel bij de selectie', hield Wenger zich nog op de vlakte over het meespelen van Wilshere. Het feit dat komende zondag de kraker tegen Chelsea op het programma staat, kan nog van invloed zijn op die beslissing. Arsenal verloor het eerste groepsduel met 2-0 bij Borussia Dortmund, Galatasaray pakte een punt tegen Anderlecht: 1-1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.