Welbeck helpt Arsenal langs stug West Bromwich Albion

Reacties

Arsenal heeft zaterdag op bezoek bij West Bromwich Albion weer eens gewonnen. In het Hawthorns Stadium zorgde Danny Welbeck voor de verlossende treffer: 0-1.

Welbeck helpt Arsenal langs stug West Bromwich Albion

Na de nederlagen tegen achtereenvolgens Swansea City en Manchester United (beide 2-1) pakten de Londenaren weer drie punten. In West Bromwich was de ploeg van manager Arsène Wenger heer en meester, maar dat verschil werd pas laat uitgedrukt in cijfers.

Ruim een uur had Arsenal nodig om de muur van WBA te slechten. Op aangeven van de sterk spelende Santi Cazorla knikte Welbeck binnen: 0-1. Voor rust was Olivier Giroud al dichtbij. De Fransman omspeelde doelman Ben Foster, maar schoot vanuit een lastig hoek voorlangs het lege doel van de thuisploeg. Ook na de treffer van Welbeck had Arsenal het betere van het spel, al kwam de ploeg een paar keer goed weg tijdens de uitbraken van West Bromwich Albion.

Wenger kondigde voorafgaand aan dit duel aan zijn ploeg tijdens de winterstop te willen versterken. Met name de achterhoede en het middenveld zouden een kwaliteisimpuls nodig hebben. Dat alles met het oog op een gewenste plek in de topvier. The Gunners klimmen na de benauwde zege naar de vierde plaats in de Premier League, een positie die aan het einde van dit seizoen recht geeft op een plek in de voorronde van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.