Weinig overtuigend Internazionale nipt langs FK Qarabag

Internazionale was donderdagavond te sterk voor FK Qarabag. De ploeg van hoofdcoach Walter Mazzarri gaf de eerdere 1-0 zege bij Dnjepr Dnjepropetrovsk een goed vervolg en versloeg de ploeg uit Azerbeidzjan, waar basisspeler Leroy George ruim zestig minuten meespeelde, in eigen huis met 2-0.

De Azerbeidzjanen moesten al na achttien minuten een doelpunt van Danilo D'Ambrosio (op bovenstaande foto in het blauw) slikken. De vleugelverdediger kreeg de bal via de rebound op de rand van het strafschopgebied voor zijn voeten en schoot bekeken raak achter doelman Ibrahim Sehic.

Mauro Icardi tekende vijf minuten voor het laatste fluitsignaal voor de tweede treffer van de Italianen. De Argentijnse aanvaller haalde vanaf de rechterkant van het strafschopgebied verwoestend uit en liet Sehic opnieuw kansloos: 2-0.

Qarabag blijft door de verliespartij op een punt staan na het doelpuntloze gelijke spel tegen Saint-Étienne in het eerste groepsduel, terwijl de ploeg van trainer Walter Mazzarri haar tweede Europese overwinning boekte. De Italianen gaan daardoor aan de leiding in groep F. Saint-Étienne volgt, na het 0-0 gelijke spel tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk van donderdagavond, met twee punten. De Oekraïners delen de laatste plaats met de Azerbeidzjanen met eveneens een behaald punt.