Weergaloze Tannane bezorgt Heracles oppepper

Reacties

Heracles Almelo heeft in het KNVB-bekertoernooi eindelijk weer eens een succesje geboekt. Aan de hand van een sublieme Oussama Tannane versloeg het FC Emmen ruim.

Weergaloze Tannane bezorgt Heracles oppepper

Heracles Almelo – FC Emmen 6-2
Zijn doelpunt van afgelopen weekend in de thuiswedstrijd tegen Willem II (1-3) betekende niet meer dan een doekje voor het bloeden, maar dinsdagavond hadden de treffers van Oussama Tannane (foto) veel meer dan louter statistische waarde. Met het spectaculaire aantal van vijf goals tegen FC Emmen zorgde hij voor eindelijk weer eens een opsteker voor de hekkensluiter van de Eredivisie.

Met een fraaie knal via de binnenkant van de paal zorgde Tannane (foto) voor 1-0, op aangeven van Denni Avdic maakte hij er zelfs 2-0 van. Zijn hattrick completeerde hij na een prachtige steekpass van Jeroen Veldmate, maar dat was net na de 2-1 van Tim Siekman. Omdat diens ploeggenoot Alexander Bannink voor rust ook tot scoren kwam, gingen beide ploegen met 3-2 aan de thee.

Bryan Linssen haalde met de vierde Almelose treffer de druk vervolgens van de ketel, waarna Tannane met nóg eens twee treffers zijn toch al indrukwekkende wedstrijd op schitterende wijze bekroonde. Aan de Almelose vreugde deed ook een gemiste strafschop van Veldmate niets meer af.

VVV-Venlo – MVV Maastricht 2-0
De achttienjarige Venlonaar Vito van Crooy was voor de pauze namens VVV een paar keer wat ongelukkig in de afronding, maar zorgde vlak voor rust alsnog voor 1-0. Omdat spits Melvin Platje na de pauze het voorbeeld van Van Crooy volgde, besliste VVV het Limburgse onderonsje met MVV in zijn voordeel.

De Graafschap – Deltasport 4-1
De eersteklasser uit Vlaardingen schakelde in de vorige ronde nog verrassend Eredivisionist Willem II uit, maar moest dinsdagavond in Doetinchem afscheid nemen van het bekertoernooi. Nog voor de pauze stond thuisploeg De Graafschap dankzij Karim Tarfi en Jan Lammers al op 2-0.

Direct na rust bracht Reduan Boulfalfal met zijn aansluitingstreffer de hoop terug in de Vlaardingse harten, maar Robin Pröpper en Jeroen Meurs herstelden binnen een paar minuten na elkaar de verhoudingen: 4-1. Zodoende bleek De Vijverberg het eindstation voor de ploeg van ex-prof Ton Pattinama.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.