Weer test een Rode Duivel positief: Wolfsburg mist keeper tegen Sevilla

Reacties

Koen Casteels moet de Champions League-wedstrijd van VfL Wolfsburg tegen Sevilla missen. De doelman uit België is positief getest op het coronavirus en is er dinsdag niet bij. Opvallend is dat hij de derde speler van het Belgische nationale elftal is die in korte tijd positief test.

Weer test een Rode Duivel positief: Wolfsburg mist keeper tegen Sevilla
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
2 - 0
VfL Wolfsburg
VfL Wolfsburg

Voor het weekend werd bekend dat Kevin De Bruyne voorlopig niet in actie kan komen door een positieve coronatest. Hij scoorde vorige week nog in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wales (1-1). Casteels stond in die wedstrijd onder de lat en ook Thorgan Hazard was basisspeler. Borussia Dortmund maakte maandag bekend dat ook Hazard positief is getest op het coronavirus.

In tegenstelling tot De Bruyne kwamen Casteels en Hazard zaterdag nog wel in actie voor hun club, aangezien ze maandag pas positief werden getest. Hazard won met Dortmund met 2-1 van VfB Stuttgart, terwijl Casteels met 2-2 gelijkspeelde tegen Arminia Bielefeld.

Casteels is volledig gevaccineerd en kreeg volgens Wolfsburg zondagavond klachten. Hij gaat in quarantaine, net als Hazard. Dortmund meldde dat de aanvaller zondag en maandag geen contact heeft gehad met andere spelers en dat de volledige selectie gevaccineerd is of recent hersteld is van het virus.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.