Weer onaangename verrassing Liverpool bij Palace

Reacties

Liverpool blijft slechte herinneringen houden aan het bezoek aan Selhurst Park. Ook dit keer bezorgde Crystal Palace The Reds een teleurstellende middag (3-1).

Weer onaangename verrassing Liverpool bij Palace

Een half jaar geleden zag Liverpool de titelkansen verdwijnen na het bezoek aan Crystal Palace, dat toen een 0-3 achterstand in de laatste elf minuten ongedaan maakte. Dwight Gayle was met twee treffers de beul voor Liverpool.

Ook dit keer deed de aanvaller van zich spreken tegen Liverpool, dat gezien zijn statistieken geldt als zijn favoriete tegenstander. Van de acht doelpunten in de Premier League scoorde Gayle er immers vier tegen The Reds.

Na ruim een kwartier maakte hij dit keer de snelle openingstreffer van Rickie Lambert ongedaan. Het bleek de opmaat voor een nieuwe onaangename verrassing voor Liverpool op Selhurst Park. Want in het laatste kwartier tekenden Joe Ledley en Mile Jedinak voor de 3-1 eindstand.

Door de nederlaag raakt Liverpool verder achterop bij de subtop, die wordt aangevoerd door Manchester United. Crystal Palace klom dankzij de drie punten boven de rode streep.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.