'We zijn nog niet bezig met de topper tegen Feyenoord'

Reacties

Zowel Jetro Willems als Andrés Guardado heeft de training van PSV in aanloop naar het Europa League-duel met Estoril goed doorstaan. Het is evenwel zeker in het geval van de Mexicaan maar de vraag of trainer Phillip Cocu donderdagavond een beroep op hem zal doen.

'We zijn nog niet bezig met de topper tegen Feyenoord'

Guardado viel zondag in het competitieduel met FC Groningen uit met een enkelblessure (foto), maar hij doorstond de training van vanavond goed. Datzelfde gold voor linksback Willems. Ook hij was zondag noodgedwongen vroegtijdig naar de kant gegaan, maar is beschikbaar voor morgenavond.

De kans is zeker aanwezig dat Guardado met het oog op zondag, dan werkt PSV in eigen stadion de topper tegen Feyenoord af, aan de kant wordt gehouden. 'We zullen in het hotel kijken of hij geen reactie heeft op de training. Als die uitblijft dan zou hij beschikbaar kunnen zijn', zo wilde Cocu nog niet al te veel verklappen op de clubwebsite.

PSV heeft in Portugal, waar om 21.05 uur zal worden afgetrapt, aan een punt genoeg voor plaatsing voor de volgende ronde. Estoril moet winnen om kans te blijven houden op overwintering in de Europa League. 'Maar wij komen hier om de drie punten op te halen en mee naar Eindhoven te nemen', aldus middenvelder Adam Maher. Cocu sloot zich daarbij aan. 'Als je de kans krijgt om je te plaatsen, dan moet je die grijpen.'

Luuk de Jong vertelde aan de NOS dat PSV nog niet bezig is met de topper tegen de Rotterdammers. 'Op dit moment zijn we gewoon bezig met de Europa League en het behalen van de volgende ronde. Natuurlijk is zondag óók een belangrijke wedstrijd, maar we moeten eerst morgen nog maar eens een goed resultaat halen', aldus de spits, die het moeilijk vindt om de Portugezen in te schatten. 'Ze hebben wel gewoon met 2-2 gelijkgespeeld tegen Porto', besluit hij over de tegenstander, die in Eindhoven nog met 1-0 werd geklopt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.