Watford wil Krul en Ajax van elkaar verlossen

Reacties

Watford biedt Tim Krul een oplossing voor zijn uitzichtloze situatie bij Ajax. De Premier League-club wil de doelman op huurbasis overnemen, melden diverse Engelse media.

Watford wil Krul en Ajax van elkaar verlossen

De 28-jarige Krul heeft van de Amsterdammers een vrijbrief gekregen om op zoek te gaan naar een andere club. Hij is bij Ajax derde keus achter André Onana en Diederik Boer. Aangezien de van Newcastle United gehuurde Krul graag speelminuten wil maken, wil Ajax met hem meedenken. Daarom kwam hij maandagavond ook niet in actie met Jong Ajax tegen Almere City zoals aanvankelijk het plan was.

Die speelminuten kan Krul gaan maken bij Watford, dat zijn oog op de sluitpost heeft laten vallen. Indien Krul overstapt naar The Hornets moet hij met ex-PSV'er Heurelho Gomes concurreren om een plek onder de lat. Financieel zou het vertrek van Krul een uitkomst zijn voor Ajax, aangezien het dan zijn salaris niet langer hoeft te betalen.

Krul speelde geen enkele wedstrijd voor de hoofdmacht van Ajax. Bij Watford zou Krul ploeggenoot worden van Daryl Janmaat.

Lees hier meer over hoe Peter Bosz de Ajax-selectie flink vernieuwde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.