Watford versterkt zich op laatste dag in voorste linie

Reacties

Watford heeft op de laatste dag van de transferwindow nog drie spelers weten te strikken. De Premier League-club, waar Steven Berghuis en Nathan Aké sinds deze zomer actief zijn, versterkt zich met de komst van Obbi Oulare (Club Brugge, foto) en Víctor Ibarbo (AS Roma) voornamelijk in de voorste linie.

Watford versterkt zich op laatste dag in voorste linie

Oulare komt over van Club Brugge, waar hij de jeugdopleiding doorliep. De negentienjarige Belgische centrumspits tekent in Engeland een vijfjarig contract en treft in Watford ex-AZ’er Steven Berghuis.

Daarnaast wordt Ibarbo dit seizoen gehuurd van AS Roma. De twaalfvoudig Colombiaans international is door Cagliari verhuurd aan de Romeinen, die hem op hun beurt weer stallen bij The Hornets. Bij Cagliari is de 25-jarige aanvaller nog in het bezit van een contract tot medio 2017; Roma heeft echter een optie tot koop bedongen bij de huurdeal.

Ook middenvelder Adlène Guédioura heeft overeenstemming bereikt over een vertrek naar Watford. De 29-jarige Algerijn tekent een driejarig contract. De dertigvoudig international komt over van Crystal Palace en kwam in het verleden op huurbasis al eens uit voor Watford.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.