Watford staat voor schut: schijnaanwinst Gueye kiest voor Marseille

Reacties

Watford lijkt de komst van Pape Gueye definitief te kunnen vergeten. De middenvelder wilde zelf niets weten van een akkoord met de Engelse laagvlieger en heeft woensdag voor vier jaar getekend bij Olympique Marseille. De werkgever van Kevin Strootman haalt Gueye transfervrij binnen.

Watford staat voor schut: schijnaanwinst Gueye kiest voor Marseille
© Pro Shots

Deze transfer zou nog weleens een staartje kunnen gaan krijgen. Watford maakte eind april melding van de komst van de 21-jarige Gueye, die aan het einde van het seizoen transfervrij zou overkomen van Le Havre. The Hornets brachten naar buiten dat er een akkoord was bereikt over een vijfjarig contract. Guye wist echter van niets.

Watford ontving wel een jawoord, maar dat was van Bakari Sanogo. Hij is echter niet langer de zaakwaarnemer van Gueye, die de belangenbehartiger uit onvrede aan de kant heeft geschoven. Gueye is in zee gegaan met Pierre-Henri Bovis en hij vocht het 'akkoord' met Watford aan. Inmiddels heeft de advocaat de middenvelder ondergebracht bij Marseille.

Het wachten is nu op een statement van Watford. Bovis probeerde in een eerder stadium om de problemen met de Engelse club op te lossen, maar daar had Watford volgens de advocaat geen interesse in. 'Zij zeggen dat het contract geldig is en dat Pape vanaf komend seizoen bij hen zal zijn', stelde Bovis begin mei. Daar zal echter geen sprake van zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.