Watford niet opgewassen tegen combinaties Arsenal

Reacties

Arsenal heeft geen schade opgelopen in de uitwedstrijd tegen Watford. The Gunners wonnen met 3-0 van de club van Nathan Aké en Steven Berghuis.

Watford niet opgewassen tegen combinaties Arsenal

Manager Quique Sánchez Flores koos voor Nederlanse inbreng in het thuisduel met de topclub. Chelsea-huurling Aké startte voor de tweede keer dit seizoen in de basis in een competitiewedstrijd en invaller Berghuis kwam ruim twintig minuten in actie.

De rood-witte voetbalmachine van manager Arsène Wenger kwam op Vicarage Road pas laat op gang. Voormalig PSV-doelman Heurelho Gomes hield het Watford-doel ruim één uur schoon, maar moest vervolgens drie maal vissen in een kwartier.

Mesut Özil had in de 62ste minuut de 0-1 voor het intikken na een vloeiende combinatie door het hart van de Watford-defensie, maar dat werd voorkomen door Aké. Na de sliding van de Nederlander belandde de bal echter bij Alexis Sánchez, die Arsenal alsnog een voorsprong bezorgde.

Nederlands jeugdinternational Nathan Aké speelde negentig minuten mee tegen Arsenal.
Nederlands jeugdinternational Nathan Aké speelde negentig minuten mee tegen Arsenal.

Niet veel later was het invaller Olivier Giroud, die binnen de lijnen kwam voor Theo Walcott, die op aangeven van Özil de marge verdubbelde. Aaron Ramsey was verantwoordelijk voor de volgende domper voor de promovendus door voor de 0-3 eindstand te tekenen met een schot door het midden.

Na 3-0 zeges op Manchester United en Watford neemt Arsenal inmiddels de tweede plek op de ranglijst in. Het is voor Watford te hopen dat het snel november is. De huidige nummer veertien van de Premier League won namelijk nog nooit een duel in oktober op het hoogste niveau in Engeland (vier keer gelijk, zes keer verloren).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.