Wat is de beste club voor David Connolly?

David Connolly kan het beste maar bij Feyenoord blijven, is de mening van de bezoekers van VI Planet. Bijna achtduizend bezoekers gaven hun mening over de poll Wat is de beste club voor David Connolly? Met zeer klein verschil won de Rotterdamse club het van Roda JC.

Wat is de beste club voor David Connolly?

De Ierse aanvaller stond de laatste vier seizoenen onder contract bij Feyenoord. Maar indruk maken kon hij zelden. De Rotterdamse club verhuurde hem zelfs aan Wolverhampton Wanderers en Excelsior. Pas in de laatste weken van het afgelopen seizoen overtuigde hij. Reden voor Feyenoord om hem wél een aanbieding te doen, zij het tegen een minder vorstelijk salaris dan de Ierse international tot nu toe ontving. Tot grote ontevredenheid van Connolly, die graag wil blijven, maar ook goed wil verdienen.

Volgens Connolly meldden zich de afgelopen weken een flink aantal clubs die hem wilden inlijven. Zo toonden Roda en AZ belangstelling, terwijl ook FC Twente interesse zou hebben in de Ier. Of Connolly naar een van deze clubs vertrekt is onzeker, want Roda vindt zijn salariseisen te hoog en Twente heeft sinds woensdag een nieuwe aanvaller.

Als het aan de bezoekers van VI Planet ligt, moet Connolly maar gewoon bij Feyenoord blijven. Van de in totaal 7934 stemmen die werden uitgebracht kreeg de Roterdamse ploeg slechts zeven stemmen meer dan Roda JC (2409 om 2402).

Bekijk hier al onze video's