Wallace slachtoffer van slijtageslag in Amsterdam

Reacties

Vitesse-trainer Peter Bosz kan voor het 'speciale' duel met Heracles Almelo waarschijnlijk niet beschikken over Wallace. De Braziliaan kampt met neusproblemen.

Wallace slachtoffer van slijtageslag in Amsterdam

Een dag na de bekerstunt bij Ajax (0-4) begon Vitesse met een goed gevoel aan de voorbereiding op de afsluiting van 2014, het thuisduel met Heracles Almelo. 'Elke overwinning is lekker en geeft vertrouwen', zei Bosz op de clubwebsite.

Maar een optimale start was het niet. 'Het was natuurlijk wel een slijtageslag. Daarom heeft vrijdag maar een kleine groep op het veld getraind', aldus de trainer, die in alleen Wallace een slachtoffer heeft.

De Braziliaan heeft een scheurtje in zijn neus na een duel met Thulani Serero. Al na vijf minuten was het KNVB-bekerduel voor de back voorbij. Maar hij kan zondag in Gelredome wel in actie komen, zo stelde Bosz.

Voor de coach heeft het duel met Heracles een extra dimensie vanwege zijn jaren bij de Tukkers. 'Ik woon nog steeds in Almelo. Het is dus inderdaad wel een speciaal duel. Ik ken nog veel mensen daar.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.