Wales zonder bondscoach in Macedonië na verlies paspoort

In aanloop naar het WK-kwalificatieduel met Macedonië trainde de nationale ploeg van Wales donderdagavond zonder bondscoach Chris Coleman, aangezien die zijn paspoort kwijt was en zo zijn vlucht miste.

Wales zonder bondscoach in Macedonië na verlies paspoort

Waar heel Wales in de ban is van de transfer van Gareth Bale naar Real Madrid, kreeg Coleman onbedoeld de lachers op zijn hand. Toen de selectie klaar was voor de vlucht naar Skopje, bleek hij zijn paspoort verloren te zijn. Zonder bondscoach reisde de ploeg af naar Macedonië.

Assistent-bondscoach Kit Symons nam donderdag de training voor zijn rekening en sprak ook de media toe. 'Het is geen groot probleem en we moeten er dan ook geen drama van maken. Hij zal zo spoedig mogelijk afreizen naar Macedonië en is hier zeker op tijd voor de wedstrijd.'

Wales zou zich nog kunnen plaatsen voor het WK, maar dan moet het de laatste vier wedstrijden in Groep A van de WK-kwalificatiecampagne winnen en hopen dat nummer twee Kroatië veel punten laat liggen. Een plek in de play-offs is dan nog mogelijk. Onzeker is of Bale vrijdag in actie kan komen. Vanwege een voetblessure liet Coleman eerder weten geen risico's te nemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen