Walcott helpt Arsenal tegen Wolfsburg aan Emirates Cup

Reacties

Arsenal heeft de strijd om de eigen Emirates Cup gewonnen. In de finale was de ploeg van manager Arsène Wenger te sterk voor VfL Wolfsburg: 1-0.

Walcott helpt Arsenal tegen Wolfsburg aan Emirates Cup

Bij Arsenal was het Jeff Reine-Adelaide die de hoofdrol greep. De zeventienjarige Fransman kreeg een basisplaats toebedeeld en toonde direct zijn klasse. In de eerste helft kreeg hij de supporters al op de banken met een mooie passeeractie in duel met Kevin De Bruyne. Vlak na rust leverde het goede werk van Reine-Adelaide zelfs de openingstreffer op. Na zijn steekpass tikte Theo Walcott namelijk binnen: 1-0.

In de 64ste minuut ging de uitblinker onder luid applaus van het veld toen hij werd afgelost door Alex Oxlade-Chamberlain. Daarna beet ook Wolfsburg, waar de geblesseerde Bas Dost ontbrak, van zich af. André Schürrle stuitte echter in kansrijke positie op Petr Cech, die voor het eerst het doel van Arsenal verdedigde in het Emirates Stadium.

Daardoor hield Arsenal stand en legde het beslag op de eigen Emirates Cup. Daarmee tanken The Gunners vertrouwen voor de confrontatie met landskampioen Chelsea op 2 augustus. Dan staat op Wembley de Community Shield op het spel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.