Waasland-Beveren biedt De Boeck kans op terugkeer

Glen De Boeck staat op het punt na elf werkloze maanden weer aan de slag te gaan. Waasland-Beveren moet zijn eerste klus worden sinds zijn afscheid van VVV-Venlo.

Waasland-Beveren biedt De Boeck kans op terugkeer

Na zijn in zijn ogen noodzakelijke vertrek uit Venlo in december 2011 heeft De Boeck zich niet meer als trainer laten zien. Maar het lijkt erop dat de oud-international zich maandag verbindt aan Waasland-Beveren. In België wordt beweerd dat de trainer en de club zondag tot een akkoord zijn gekomen.

Waasland-Beveren spreekt nog tegen dat er al een opvolger is gevonden voor de ontslagen Dirk Geeraerd. 'Wie hem zal opvolgen, is nog niet bekend. Er zijn enkele mogelijke kandidaten. Een nieuwe trainer wordt ten vroegste morgen, 19 november, bekend gemaakt', aldus een verklaring van de Vlaamse club.

De Boeck was eerder ook in beeld om als assistent van Frank Vercauteren aan de slag te gaan bij Sporting Lissabon. De verhuizing naar Portugal ging niet door, omdat hij de voorkeur gaf aan een dienstverband dichter bij huis. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's