Waardeloos Milan krijgt te veel met gelijkspel tegen Bari

AC Milan is in het eigen San Siro niet verder gekomen dan een teleurstellend 0-0 gelijkspel tegen het kleine Bari. De bezoekers hadden recht op meer, maar troffen een uitstekende Marco Storari tussen de palen bij de thuisploeg.

Waardeloos Milan krijgt te veel met gelijkspel tegen Bari

Klaas-Jan Huntelaar had van coach Leonardo een basisplaats gekregen. In de aanval kreeg hij assistentie van Ronaldinho, en in hun rug speelde Clarence Seedorf. Naast dit drietal was eigenlijk alleen Andrea Pirlo van plan iets aanvallends te bedenken.

De Milanezen bakten er niets van in San Siro. De ploeg bewoog in een traag tempo over het veld en werd te kijk gezet door Bari. De promovendus opereerde veel meer als een team, maar was voor het doel van de enige fatsoenlijk spelende Milan-speler Storari niet secuur genoeg of had simpelweg pech.

De thuisploeg kreeg wel enkele kansen, maar was absoluut de onderliggende partij. Na 64 minuten werd Huntelaar uit zijn lijden verlost. De Achterhoeker deelde mee in de malaise van zijn ploeg. Ook Seedorf haalde het laatste fluitsignaal niet. Met Alexandre Pato en Filipo Inzaghi als invallers kwam er iets meer kleur op de wangen van AC Milan, maar 0-0 bleef het.

Bekijk hier al onze video's