Väyrynen en Beasley terug in selectie PSV

Zonder Arouna Koné, Ibrahim Afellay en André Ooijer, maar met Mika Väyrynen en DaMarcus Beasley treedt PSV komende zaterdag aan in het thuisduel met Willem II.

Väyrynen en Beasley terug in selectie PSV

Afellay en Koné ontbraken vorige week al in de uitwedstrijd tegen Feyenoord, terwijl Ooijer een schorsing uitzit als gevolg van een in Rotterdam opgelopen gele kaart.

Koné trainde vrijdag wel voor het eerst mee, maar hij is nog niet voldoende fit voor de ontmoeting met de Tilburgers. 'We zullen hem de komende dagen intensief behandelen en dan kijken we wel of hij komende dinsdag weer inzetbaar is', aldus coach Guus Hiddink. Dinsdag speelt PSV voor eigen publiek tegen FC Twente in de strijd om de Gatorade Cup.

Väyrynen hoopt tegen Willem II zijn thuisdebuut te maken. De Fin raakte al tijdens de voorbereiding geblesseerd aan een enkel en kwam alleen enkele minuten in actie tijdens de competitie-ouverture tegen Heracles Almelo. Beasley kampte de laatste weken met een hamstringblessure.

'Hij heeft een zeer ongelukkig eerste half jaar bij PSV gehad', vertelde Hiddink over Väyrynen. 'Het was een heel vervelende blessure, die niet vaak voorkomt. Het is voor hem nu zaak om ritme te gaan pakken.' Als Väyrynen zaterdag niet meespeelt, zal hij maandag met Jong PSV in actie komen.

Bekijk hier al onze video's