VVV-Venlo zet opmars voort met derde winst op rij

VVV-Venlo heeft zijn derde overwinning op rij geboekt. Op eigen veld was de ploeg van trainer Ton Lokhoff met 3-1 te sterk voor Heracles Almelo.

VVV-Venlo zet opmars voort met derde winst op rij

Na FC Groningen en De Graafschap werd nu Heracles het slachtoffer van de opgeleefde Venlonaren. De Limburgers kwamen prima uit de startblokken. Op aangeven van Marcel Meeuwis schoot Uche Nwofor van buiten het strafschopgebied de openingstreffer binnen. Nog binnen het halfuur tilde VVV de stand naar 2-0 nadat een fraaie slalom van Yanik Wildschut Nwofor op de doellijn in staat stelde doelman Remko Pasveer te passeren.

De Heraclieden brachten kort voor het rustsignaal de spanning terug toen Lerin Duarte een lange bal knap controleerde en raak schoot. Dat doelpunt zag trainer Peter Bosz overigens al vanaf de tribune. Arbiter Kevin Blom had de coach naar de tribune gestuurd na commentaar op de leiding.

In de tweede helft bleef het lang spannend. Pas kort voor het einde maakte Robert Cullen aan alle onzekerheid een einde door de 3-1 aan te tekenen. VVV blijft weliswaar staan op plaats zestien, maar is ADO Den Haag tot op twee punten genaderd. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's