VVV-Venlo laat oog vallen op Braziliaan Wanderson

In de nieuwe editie van Voetbal International staat meer over de transferactiviteiten van VVV. VI nummer 30 ligt woensdag in de winkel.

VVV-Venlo laat oog vallen op Braziliaan Wanderson

VVV-Venlo verwacht op korte termijn Jan van Dijk tegemoet te komen. Wanderson is een van de mogelijke versterkingen die de trainer wenselijk acht.

Van Dijk maakt zich vooral zorgen om de breedte van zijn selectie. De trainer wil enkele versterkingen om de uitgeholde spelersgroep weer op peil te krijgen. Onder anderen Sandro Calabro, Sjors Verdellen, Kevin Van Dessel, Gonzalo Garcia, Ruben Schaken en Adil Auassar vertrokken uit Venlo.

Wanderson is een van de beoogde nieuwe krachten. De 24-jarige Braziliaan was een half jaar geleden dicht bij een transfer naar Feyenoord. De Rotterdamse directie weigerde echter zijn fiat te geven, waarop de aanvallende middenvelder verder ging bij het Zweedse GAIS.

'Het is niet verstandig nu op namen in te gaan, maar in die categorie zoeken wij nu', zegt voorzitter Hai Berden deze week in Voetbal International. 'We hebben een stuk of vijf kandidaten en hopen er daarvan spoedig één te kunnen presenteren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen