VVV wil trainer Steijn belonen met nieuw contract

Reacties

VVV-Venlo is met trainer Maurice Steijn de gesprekken gestart over een langer verblijf bij de club. De 41-jarige Hagenaar ligt nog vast tot volgend jaar zomer.

VVV wil trainer Steijn belonen met nieuw contract

Steijn leidde VVV vorig seizoen naar de play-offs om promotie, momenteel staat de oud-speler van ADO Den Haag en NAC Breda vijfde met zijn ploeg. Afgelopen vrijdag boekten de Venlonaren nog een knappe 0-1 zege op NAC Breda, waar trainer Robert Maaskant inmiddels is ontslagen.

'We hebben een eerste, evaluerend gesprek met Maurice achter de rug', zegt VVV-directeur Marco Bogers tegen Voetbal International. 'Van beide kanten bevalt de samenwerking heel erg goed, er is voor ons geen enkele aanleiding om níét met hem door te gaan. We bekijken nu in welke vorm we een en ander kunnen gieten en wanneer we weer om tafel gaan.'

Steijn gaat volgende maand met enkele andere mensen van VVV naar West Ham United, waarmee de Venlose club onlangs een samenwerking beklonk. Voor de Haagse coach staat onder meer een ontmoeting met collega Slaven Bilic op het programma.

Overigens wil VVV ook de contracten met verdediger Jerold Promes (31) en middenvelder Gianluca Nijholt (25) openbreken. De verbintenissen van de twee basisspelers lopen aan het einde van dit seizoen af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.