VVV vindt toch ruimte voor ambassadeur Fleuren

Reacties

Niels Fleuren blijft dan toch actief voor VVV-Venlo. Het kind van de club heeft een contract gekregen voor zijn dertiende seizoen bij de Limburgers.

VVV vindt toch ruimte voor ambassadeur Fleuren

Aanvankelijk leek een afscheid aanstaande voor Fleuren, die op zijn zestiende debuteerde voor VVV en sindsdien zijn club in goede en slechte tijden trouw bleef. De club was op zoek naar een meer aanvallende linksback, klonk begin juni de onheilsboodschap uit de mond van technisch adviseur Stan Valckx.

Maar Fleuren (28) hield moed. Hem werd namelijk voorgehouden dat een nieuw contract niet uitgesloten was, als de zoektocht zonder resultaat zou blijven. Het plaatsnemen in de wachtkamer heeft zich uitbetaald. Beoogde aanwinst Leroy Labylle, die bij PEC Zwolle mag vertrekken, zag geen heil in een verhuizing naar Venlo.

De leiding van VVV zocht daarop contact met Fleuren, met een contract voor een jaar als resultaat. Bovendien is hij komend seizoen meer dan alleen speler. 'Hij wordt onze maatschappelijk ambassadeur', meldt de Eerstedivisionist. Kortom, naast zijn vertrouwde werk als voetballer krijgt hij een rol bij maatschappelijke projecten van de club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.