VVV verrast met ex-international Castelen

Reacties

Romeo Castelen keert terug in de Eredivisie. De tienvoudig international (één doelpunt) verdween de afgelopen jaren van de Nederlandse radar met avonturen in Australië, Zuid-Korea en China.

VVV verrast met ex-international Castelen

In dat laatste land was hij tot voor kort actief bij Zhejiang Yiteng, op het tweede niveau. Maar nu, op zijn 34ste, gaat de rechtsbuiten weer aan de slag in Nederland. VVV-Venlo verrast met zijn komst. De transfervrije Castelen heeft tot het einde van dit seizoen getekend en is al medisch gekeurd.

De oud-speler van ADO Den Haag, Feyenoord, RKC Waalwijk en Hamburger SV werd enige tijd geleden al aangeboden bij VVV. De Limburgse club vroeg beelden en informatie op over de aanvaller, sprak met hem en raakte overtuigd van zijn meerwaarde. Castelen, vorig jaar in China goed voor vier goals en vier assists in 23 duels, is volgens de technische mensen in Venlo gedreven en topfit. Ondanks zijn gevorderde leeftijd zou hij weinig aan snelheid hebben ingeboet.

Naar verwachting is de rechterspits al inzetbaar tijdens de eerste competitiewedstrijd van VVV na de winterstop, op bezoek bij zijn ex-club ADO. Twee weken later wacht Castelen mogelijk al de confrontatie met een andere voormalige werkgever, als Feyenoord naar De Koel komt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.