VVV-Venlo haalt Lima terug naar Nederland na zware blessure Promes

Reacties

Josimar Lima keert terug op de Nederlandse velden. VVV-Venlo heeft de 29-jarige verdediger tot de zomer vastgelegd, laat de club weten. Lima is aangetrokken om het gat op te vullen dat is ontstaan na het wegvallen van Jerold Promes.

VVV-Venlo haalt Lima terug naar Nederland na zware blessure Promes

Promes blesseerde zich onlangs stevig in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Hij staat de rest van het kalenderjaar aan de kant. Met Lima heeft men er op zijn positie een ervaren man bij in Venlo. De Kaapverdiaan speelde al voor Willem II, FC Dordrecht en FC Emmen en heeft inmiddels 139 duels in de Eredivisie en Eerste Divisie in de benen.

Eind vorig seizoen slaagde Lima erin promotie af te dwingen met FC Emmen. Daarna week hij uit naar Finland voor een avontuur bij FC Lahti. Hij speelde er acht wedstrijden, tot zijn contract eind december afliep. In Venlo tekent hij tot de zomer, met de optie op een extra jaar.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.