VVV op zoek naar concurrent voor zelfkritische Meeuwis

VVV-Venlo is naarstig op zoek naar een nieuwe controlerende middenvelder. Met de spitspositie heeft dat voor de Limburgers prioriteit op de transfermarkt.

VVV op zoek naar concurrent voor zelfkritische Meeuwis

VVV polste voormalig aanvoerder Balázs Tóth, inmiddels in Hongarije spelend voor Videoton FC. De speler gaf aan zijn vaderland niet te willen verlaten.

De nieuwe controlerende middenvelder moet bij VVV de strijd aangaan met Marcel Meeuwis, die tijdens de voorbereiding zijn aanvoerdersband inleverde. De Brabander heeft een moeizaam seizoen achter de rug en wil zich nu concentreren op zijn prestaties.

'Marcel vond zichzelf niet langer geschikt als aanvoerder', reageert trainer Ton Lokhoff. 'Hij is van mening dat hij méér moet brengen voor VVV dan hij tot nu toe heeft gedaan. En daar kan ik me wel in vinden. Misschien dat deze beslissing hem daarbij helpt.'

Jeffrey Leiwakabessy nam voorlopig de aanvoerdersband over. De linksback lijkt de aangewezen kandidaat om Meeuwis definitief op te volgen. 'Hij lijkt mij wel geschikt voor die rol', aldus Lokhoff. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's