VVV hoopt op komst PSV'er Van Bruggen

Reacties

VVV-Venlo hoopt spoedig Damian van Bruggen op huurbasis over te nemen van PSV. De 21-jarige jeugdinternational wil bij de Limburgers ervaring opdoen in de Eredivisie.

VVV hoopt op komst PSV'er Van Bruggen

Zijn zaakwaarnemer Mustafa Nakli heeft bevestigd aan Voetbal International dat de overgang spoedig rond zal komen. PSV laat bij navraag weten dat de deal nog niet beklonken is.

In 2011 maakte de Utrechter de overstap van Almere City naar de jeugdopleiding van Ajax. In Amsterdam werd de verdediger door Frank de Boer door zware blessures bij Jario Riedewald en Kenny Tete en het stoppen van John Heitinga meerdere malen opgenomen in de selectie van de hoofdmacht, maar tot een debuut kwam het niet.

In 2016 maakte Van Bruggen de overstap naar PSV, waar hij een verbintenis tekende tot medio 2018, met een optie op nog een jaar. Net als bij Ajax kwam de jongeling nog niet tot minuten in de Eredivisie. De centrale verdediger speelde wel 36 wedstrijden in het afgelopen Jupiler League-seizoen voor Jong PSV.

Maurice Steijn vertelde donderdag aan FOX Sports dat VVV op zoek is naar een verdediger en een middenvelder. 'We zoeken eigenlijk nog een centrale verdediger. Met Nils Röseler en Jerold Promes is dat een positie die eigenlijk erg dun bezet is. Het liefst heb ik ook nog een man extra op het middenveld erbij. Er zijn wel wat dingen gaande, maar met ons beperkte budget zijn we erg afhankelijk hoe graag een speler naar ons toe wil komen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.