VVV haalt met Deckers opvolger voor Mäenpää

Reacties

De 25-jarige Jordy Deckers verkast naar VVV-Venlo. De keeper komt over van Excelsior en tekent een eenjarige verbintenis in Limburg.

VVV haalt met Deckers opvolger voor Mäenpää

Bij de Kralingers kwam Deckers tot 83 officiële optredens. Begin dit seizoen was de keeper eerste keus onder de lat bij Excelsior, maar dat duurde slechts drie competitiewedstrijden. Na enkele zwakke optredens slachtofferde trainer Marinus Dijkhuizen zijn doelverdediger. 'Ik heb een eerlijk gesprek met hem gehad en aangegeven dat ik vind dat hij het niet goed gedaan heeft', zei de inmiddels vertrokken coach destijds tegen RTV Rijnmond. Tot grote ergernis van de doelman, die dat ook in duidelijke bewoordingen liet weten.

Deckers krijgt in Venlo de kans om collega-keeper Niki Mäenpäa op te volgen. De Fin vertrekt deze zomer transfervrij uit De Koel en heeft volgens zijn zaakwaarnemer Richinal Bryson de aanbiedingen voor het oprapen. 'Het liefst gaat hij naar Engeland. Maar ook het verhaal van FC Utrecht klonk interessant. Bij die club zou hij een serieuze concurrent voor Robbin Ruiter moeten worden', liet de spelersmakelaar onlangs aan Voetbal International weten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.