Vroomans schuift mogelijk door bij Willem II

Reacties

In de zoektocht naar een nieuwe technisch manager hoeft Willem II mogelijk niet heel ver te kijken. Roland Vroomans, nu hoofd scouting bij de Tilburgse club, geldt als belangrijke kandidaat om de vacature in te vullen.

Vroomans schuift mogelijk door bij Willem II

Bij Willem II vertrok Carlos Aalbers onlangs naar FC Groningen, waar hij als hoofd-scouting aan de slag is gegaan. De Tilburgse club ontving talloze sollicitaties van potentiële technisch managers, maar mogelijk kiest de directie voor Vroomans.

Vroomans werkte, voordat hij een half jaar terug de overstap maakte naar het Koning Willem II Stadion, als technisch directeur bij Inter Baku in Azerbeidzjan. Ook heeft hij een verleden bij Roda JC.

Bij Willem II, dat deze week de assistent-trainer van de nieuwe hoofdcoach Erwin van de Looi hoopt te presenteren, worden twee jeugdspelers nadrukkelijk gevolgd door Engelse clubs. Scouts van Tottenham Hotspur, Sunderland, Aston Villa en Everton hebben de A-spelers Mike Heeren en jeugdinternational Zakaria Aboukhlal in het vizier. Beide spelers hebben geen contract in Tilburg. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.