Vrijdag eerste Barcelona-training van Suarez

Reacties

Barcelona en Luis Suarez laten er geen gras over groeien na de uitspraak van het CAS. Vrijdag maakt de Uruguayaanse aankoop al zijn entree op het trainingsveld van de Catalanen.

Vrijdag eerste Barcelona-training van Suarez

Het trainingsveld en ook de voetbalstadions waren aanvankelijk verboden terrein voor Suarez naar aanleiding van zijn FIFA-straf voor het bijten van de Italiaan Giorginio Chielini tijdens het WK. De uitspraak van het Internationaal Sporttribunaal (CAS) heeft de sanctie iets verlicht, zodat hij ondanks zijn gehandhaafde schorsing voor vier maanden wel mag trainen.

Ook de presentatie van Suarez, die voor tachtig miljoen euro is overgenomen van Liverpool, kan nu doorgang vinden. Barcelona zal de international van Uruguay dinsdag officieel aan het publiek voorstellen.

Zijn eerste officiële optreden voor Barcelona laat nog op zich wachten. In het weekend van 25 en 26 oktober is Suarez beschikbaar voor trainer Luis Enrique, opvallend genoeg juist het weekend van de eerste Clásico van dit seizoen. Barcelona ontvangt dan de aartsrivaal Real Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.