Vriends hekelt Go Ahead na dramatisch duel

Reacties

Aanvoerder Bart Vriends had na de kansloze nederlaag van Go Ahead Eagles tegen PSV (0-3) geen goed woord over voor zijn ploeg. De Deventenaren moeten nog altijd angstig naar beneden kijken en hadden volgens Vriends wel wat meer had mogen laten zien.

Vriends hekelt Go Ahead na dramatisch duel

'Dit was ver beneden de maat en totaal niet ons niveau', begon de captain (foto) na de kansloze nederlaag tegen de aanstaand kampioen. 'Het was angstig. PSV heeft een goede ploeg, maar wij hadden er meer tegenover kunnen en moeten stellen', sprak hij tegenover FOX Sports. De eindstand was na een van Deventer zijde lamlendige eerste helft al bereikt.

In de Eagles-kleedkamer donderde het dan ook in de rust. 'Dat ging met stemverheffing', verklapte Vriends. 'Onderling én de trainer. Het was heel slecht', herhaalde hij. 'Dat kunnen we ons nu niet veroorloven. Niet voor dit publiek en niet voor de fase waarin we nu zitten. Dat beseffen we. Het was in de in de tweede helft een heel klein beetje beter, maar het was vooral de schade beperkt houden. En dat is niet leuk om te doen.'

Ondanks zijn klaagzang heeft Vriends vertrouwen in handhaving. Het gat met de gevaarlijke zestiende plek is nog slechts twee punten. 'Maar wij hebben een heel behoorlijk selectie', bleef hij positief. 'We hebben genoeg kwaliteiten om erin te blijven. Ik geloof ook in deze ploeg, maar dan moet het wel beter dan vandaag', aldus de verdediger, die met Go Ahead volgende week NAC treft.

Zwabber
De 0-1 van Memphis Depay viel halverwege de eerste helft uit een vrije trap, waarbij keeper Mickey van der Hart er niet best uitzag. 'De bal zwabberde een beetje en ik had slecht zicht', zo verdedigde de Ajax-huurling zich. 'Toen ik de bal zag, was ik te laat. Maar het was mijn hoek, dus hij mag er niet in. Een lastige bal, maar ik moet hem wel pakken', trok hij alsnog het boetekleed aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.