Vreven haalt Tissoudali naar België

Reacties

Tarik Tissoudali verruilt het Franse Le Havre voor Beerschot Wilrijk. De 25-jarige aanvaller tekent voor drie jaar bij de club uit de Belgische Eerste Klasse B, waar Stijn Vreven komend seizoen trainer is.

Vreven haalt Tissoudali naar België

'Er was veel interesse voor Tarik', zegt bestuurslid Jan Van Winckel van de Belgische club. 'Tarik koos voor het project Beerschot Wilrijk. Je merkt aan heel wat spelers dat het Kiel en de supporters vaak een doorslaggevende factor zijn. Tissoudali is een vaardige buitenspeler met statistieken. Net als Loris Brogno heeft hij in de voorbije jaren heel wat goals gemaakt en assists gegeven. Beiden moeten er voor zorgen dat er vanuit meer posities kan gescoord worden.'

Het verblijf van Tissoudali in Frankrijk was allesbehalve een succes. Na een topseizoen bij Telstar vertrok hij in de zomer van 2016 naar Le Havre, maar een half jaar later werd hij al verhuurd aan SC Cambuur. Vervolgens klopte VVV-Venlo aan, maar omdat hij daar geen basisplek veroverde, ging hij naar De Graafschap. Met die club promoveerde Tissoudali naar de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.