Vreman gelooft in 'happy end' voor De Graafschap

Reacties

Dat De Graafschap dankzij een sensationele comeback met tien man een punt pakte tegen Willem II voedt de hoop bij trainer Jan Vreman dat een 'happy end' mogelijk is.

Vreman gelooft in 'happy end' voor De Graafschap

Tot de 2-1 van Cas Peters in de 68ste minuut leek De Graafschap af te stevenen op de zevende nederlaag op rij sinds de rentree in de Eredivisie. 'We kregen vlak voor rust twee tegenslagen met de tegentreffers en na de hervatting nog één met de rode kaart voor Alexander Bannink', reageerde Vreman bij de NOS.

'Maar we gaven niet op en deze 2-2 is een mooie opsteker', vervolgde de coach. 'Als we dit vertrouwen vasthouden en minder fouten gaan maken, dan geloof ik nog steeds in een happy end.'

Invaller Vincent Vermeij was verantwoordelijk voor de gelijkmaker. De 21-jarige spits maakte eerder in de beslissende play-off-wedstrijd tegen FC Volendam de winnende treffer en leidde De Graafschap zo naar de Eredivisie. 'Ik vind het prachtig om op deze manier belangrijk te zijn. Het was een schitterende bal van Bryan Smeets en ik had geluk dat de keeper niet verwacht had dat ik voor hem kwam', beschreef hij zijn kopbal.

Dat De Graafschap nu eindelijk een punt heeft, deed Vermeij deugd. 'We zijn van die hatelijke nul af. Er was veel kritiek op ons en dat moest een keer afgelopen zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.