Vreman baalt van behoud rode lantaarn

Reacties

Volgens Jan Vreman heeft De Graafschap zondag tegen NEC (1-1) een gouden kans laten liggen om de achttiende plaats te verlaten. Gezien de omstandigheden kon hij echter leven met een punt.

Vreman baalt van behoud rode lantaarn

De Graafschap leidde met 1-0 en was de baas, totdat het kort na rust met tien man kwam te staan door rood voor Karim Tarfi. In overtal kwam NEC langszij, waardoor De Superboeren het toch niet lukte om de rode lantaarn af te geven aan SC Cambuur. 'Ja', beantwoordde Vreman de vraag of zijn club een unieke mogelijkheid heeft laten liggen.

'We hadden meer uit deze wedstrijd kunnen halen. Dat is het zure. Na de tweede helft en die rode kaart ben ik wel blij met een punt', vervolgde Vreman, die zich wel kon vinden in de rode kaart voor Tarfi vanwege een overtreding op Christian Santos. 'Hij wil zijn fout herstellen en raakt 'm vol. Hij had de bal eerder al moeten afspelen. Nu probeert hij iets te herstellen en dat kost hem rood.'

Volgens Vreman is zijn team een stuk volwassener dan in de eerste competitiehelft. 'Er is bij ons wel wat gebeurd. We pakken nu veel meer punten', vervolgde hij. Sinds de jaarwisseling pakte De Graafschap zeven van zijn twaalf punten in totaal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.