Vrees voor zware blessure Bruma na 'rare uitglijder'

Reacties

Jeffrey Bruma ondergaat maandag een mri-scan om de ernst van zijn knieblessure te duiden. Bij VfL Wolfsburg wordt gevreesd voor een lange absentie van de Oranje-international.

Vrees voor zware blessure Bruma na 'rare uitglijder'

Maandag komt er uitsluitsel over de schade als Bruma een scan ondergaat. De verdediger zelf kon een dag na de wedstrijd nog niet veel duidelijkheid verschaffen over de ernst van de knieblessure, die hij had overgehouden aan het uitduel met FSV Mainz 05.

'De knie is nog dik', aldus de verdediger, die het moment niet goed voor de geest kon halen. 'Ik weet het niet precies, ik ben een beetje raar uitgegleden.' Trainer Andries Jonker sprak zijn vrees uit dat het ernstig is. 'Ik heb de beelden op televisie nog een keer gezien. Het ziet er niet goed uit', aldus de Nederlandse coach in Wolfsburger Allgemeine Zeitung. 'We maken ons zorgen.'

Een lange absentie is ook slecht nieuws voor Oranje, dat op 25 maart in Sofia de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije speelt. Drie dagen later volgt de vriendschappelijke interland tegen Italië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.