Voskamp keert terug bij oude liefde Sparta Rotterdam

Johan Voskamp keert na twee jaar in Polen terug op de Nederlandse velden. Sparta Rotterdam biedt de 28-jarige spits de komende drie jaar onderdak.

Voskamp keert terug bij oude liefde Sparta Rotterdam

Voskamp is geen onbekende voor de Eerstedivisionist, die in 2011 Sparta verruilde voor Slask Wroclaw. In Poolse dienst kwam de spits afgelopen twee jaar tot slechts zes goals in 24 duels. Vorige week werd besloten het contract te ontbinden.

'Mijn periode bij Slask Wroclaw had ik achteraf nooit willen missen', zegt Voskamp op de website van Sparta. 'In de laatste periode kwam ik helaas niet meer aan spelen toe. Op mijn leeftijd moet je wedstrijden spelen en een terugkeer naar Sparta is voor mij een logische stap. Als kleine jongen stond ik hier al op de tribunes en het gevoel bij Sparta is er altijd geweest.'

Naast Voskamp maakt Roderick Gielisse transfervrij de overstap naar Sparta Rotterdam. De 23-jarige rechtsback tekent voor twee jaar op Het Kasteel. 'De afgelopen twee seizoenen ben ik door ADO Den Haag verhuurd aan FC Dordrecht. In die periode heb ik mezelf goed ontwikkeld en ik ben blij dat Sparta mij de kans geeft om de stap te maken naar een hoger niveau', aldus Gielisse.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen