Vormer: 'Een stille rit terug naar Brugge'

Ruud Vormer heeft weinig genoegen beleefd aan zijn doelpunt tegen Mouscron-Péruwelz. Want opnieuw keerde de middenvelder van Club Brugge zonder een zege huiswaarts (2-1).

'Toen ik de mooie assist van Hans Vanaken al heel vroeg in de wedstrijd tegen de netten kon trappen was ik ervan overtuigd dat we hier vanavond zonder veel problemen de drie punten zouden meenemen naar Brugge', zei Vormer over zijn openingsdoelpunt na zeven minuten. 'Maar ik kwam dan toch heel bedrogen uit.'

Club Brugge verzuimde voor rust afstand te nemen en kreeg daarvoor in de tweede helft de rekening gepresenteerd. 'Het plan was om na de pauze meteen toe te slaan, maar van dat plan kwam niets terecht, integendeel. Niets lukte nog bij ons, ook niet met twee verse krachten vlak na de 2-1. Het liep echt voor geen meter meer. Wij hebben geen enkele serieuze aanval meer gecreëerd. Het zal zeer zeker een stille terugrit worden richting Brugge.'