Vormer bewonderd om kapsel, Batsman ontvangt aanzoeken

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Vormer bewonderd om kapsel, Batsman ontvangt aanzoeken

Michy Batshuayi heeft de laatste weken de smaak te pakken bij Olympique Marseille. Hij verdrong topscorer André-Pierre Gignac uit de basis en onderstreepte vrijdag zijn topvorm door twee keer te scoren in de uitwedstrijd tegen Toulouse (1-6). Dat ging op social media niet ongemerkt voorbij. 'Door die al die vermeldingen lijkt mijn telefoon wel in brand te staan', liet Batshuayi zelf weten op Twitter. 'Al die huwelijksaanzoeken en mensen die kinderen met me willen... Doe eens kalm aan.'

Marseille zelf zette Batshuayi overigens ook in het zonnetje, met een visuele weergave van zijn bijnaam: Batsman.

• Club Brugge-middenvelder Ruud Vormer vestigt in België op een bijzondere wijze de aandacht op zich: door zijn haardracht. Onze zuiderburen staan ervan versteld hoe Vormer zijn haar in model houdt. 'Fantastische gel', legt hij uit in Het Nieuwsblad.  'Mijn ploeggenoten Bockie (Laurens De Bock, red.) en Tom De Sutter willen die nu ook. Ik gebruik hem alleen voor de wedstrijd. Ik haat het als mijn haar naar voren valt. Vroeger speelde ik met zo’n touwtje in mijn haar.'

Zelfs supporters maken zich druk over het kapsel van Vormer. 'Zag je dat laatst? Een kind riep: "Kijk, Vormer, zelfde haar. Dat ziet er niet uit". Nee hoor, het was wel leuk', lacht de voormalige speler van onder meer Feyenoord.

• Dat Bayern München-doelman Manuel Neuer graag offensief zijn bijdrage levert, is inmiddels bekend. Ook in de uitwedstrijd tegen Hannover 96 trok hij weer naar voren. In onderstaande afbeelding lijkt de keeper haast een centrale verdediger.

• Aangezien Southampton al is uitgeschakeld in het FA Cup-toernooi, heeft de ploeg van manager Ronald Koeman een weekend vrij. De selectie reisde af naar Zwitserland, waar de spelers donderdag al een ijshockeywedstrijd afwerkten. Een dag later volgde een nieuwe uitdaging voor The Saints: langlaufen.

'Als ik het vergelijk met destijds de jonge Cristiano Ronaldo, dan is Depay gevarieerder in zijn wapens. Ik vind hem beter.'
• Ed van Steijn scoutte in het verleden Cristiano Ronaldo voor Manchester United, maar de oud-prof is op dit moment nog veel meer onder de indruk van Memphis Depay. De aanvaller van PSV gaat een grote toekomst tegemoet. 'Depay stond nog maar net in het eerste of iedereen zag al: hij is de man die PSV verder moet helpen.' (AD)

• Het nieuwe seizoen van de MLS is in de nacht van vrijdag op zaterdag van start gegaan in de Verenigde Staten. Los Angeles Galaxy was mede dankzij een treffer van Robbie Keane met 2-0 te sterk voor Chicago Fire. De 34-jarige aanvaller uit Ierland lijkt echter niet bijzonder blij met zijn eerste goal van deze jaargang.

'Ik begrijp dat dit op veel weerstand stuit, maar Feyenoord wordt in De Kuip gegijzeld door nostalgie en het verleden. Hoe mooi en geweldig het ook is geweest, het is geweest.'
• Als het aan Ruud Gullit ligt, betrekt Feyenoord een nieuw stadion. De oud-speler en -trainer van de Rotterdammers denkt dat een nieuwe start nodig is. 'Renoveren werkt niet. Dan blijft alles toch bij het oude en lukt het de club weer niet een stap vooruit te maken. Terwijl dit de ideale gelegenheid is.' (De Telegraaf)

• Na de 1-6 zege bij Toulouse werd Steve Mandanda tijdens een interview bekogeld met een flesje water. De doelman van Olympique Marseille is ook dan scherp.

'Ik ben altijd klaar voor Chelsea als dat nodig is. Ik hou ervan de uitdaging aan te gaan.'
• Vitesse presteert de laatste weken uitstekend en dat komt voor een groot deel door Bertrand Traore, die als spits veel indruk maakt. Het negentienjarige talent wordt gehuurd van Chelsea, waar hij snel een kans hoopt te krijgen. (AD)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.